skip to Main Content

Tuinontwerp laten maken

Wilt u een prachtig tuinontwerp laten maken? Dan bent u bij Thijm Tuinen aan het juiste adres. Wij gaan samen met u om tafel om tot een prachtig tuinontwerp te komen. Wij vinden die dialoog ontzettend belangrijk. Wanneer we voor u een tuin ontwerpen, vinden we namelijk dat er ook een klik moet zijn. Zo kunnen we het beste rekening houden met uw persoonlijke wensen, en een tuinontwerp maken dat helemaal bij u past. Wilt u uw tuin laten ontwerpen door onze specialisten, of wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact op en maak een vrijblijvende afspraak.

Laat uw tuin ontwerpen door Thijm Tuinen

Een tuinontwerp van Thijm Tuinen is een goed doordacht ontwerp, dat een mooi geheel vormt. Uw huis heeft hierbij een centrale functie. De tuin vormt namelijk een onlosmakelijk geheel met de woning. Denk bijvoorbeeld aan de zichtlijnen vanuit de woning. Laat uw tuin door ons ontwerpen, en het zal lijken alsof we samen met de bouwarchitect om tafel gezeten hebben. Uw huis en tuin zullen een prachtig geheel vormen. Het is overigens zeker niet altijd nodig dat de tuin helemaal op de schop gaat. U kunt door Thijm Tuinen bijvoorbeeld een tuinontwerp laten maken dat gerealiseerd kan worden door middel van het aanpassen van uw bestaande tuin. Die ziet er vervolgens weer helemaal als nieuw uit.

Tuinontwerp van a tot z

Thijm Tuinen verzorgt een tuinontwerp van a tot z. Denk hierbij onder andere aan bestrating en bouwkundige werken zoals schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, schuren en meer. Wij zorgen er altijd voor dat het volledig bij het huis past (bijvoorbeeld door de kleur van de bestrating te laten harmoniëren met de gevels van het huis), en we zorgen dat het ‘nieuwbouwwijk-effect’ voorkomen wordt. Dat betekent geen kant-en-klare schuttingen of schuren, maar mooie bouwwerken die passen bij een gezellige, smaakvolle woontuin. Wij hebben ons bovenal gespecialiseerd in beplanting. Door middel van de beplanting zorgen we ervoor dat de lijnvoering in de tuin extra geaccentueerd wordt. Ook kunnen we een tuin ontwerpen waarbij planten die zichzelf uitzaaien deel uitmaken van het beplantingsplan. Zo ontstaat een prachtige weelderige compositie van bloemen en planten.

onderhoud en advies

Bij Thijm Tuinen vinden we dat een tuin er niet alleen mooi uit moet zien wanneer hij net opgeleverd is. De tuin moet namelijk ook mooi kunnen groeien. Daar houden we dus ook rekening mee wanneer we een tuin ontwerpen. In het tweede groeiseizoen ziet de tuin er zo uit als we tijdens het tuinontwerp maken voor ogen houden. In het derde tot vierde jaar na de aanleg is de tuin echt volwassen. U kunt altijd rekenen op begeleiding van Thijm Tuinen in de vorm van onder andere advies en onderhoud. Ook na het tuinontwerp maken kunt u dus rekenen op onze service.

Vrijblijvende afspraak voor tuinontwerp

Wanneer u een prachtig tuinontwerp wilt laten maken door de specialist van Thijm Tuinen, of wanneer u graag persoonlijk advies wilt ontvangen over uw tuin, neemt u contact met ons op. We plannen graag een vrijblijvende afspraak. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl. Thijm Tuinen is uw partner voor een prachtig tuinontwerp.