skip to Main Content

Tuinonderhoud door een professional

Zorg ervoor dat uw tuin er prachtig uit blijft zien, en laat het tuinonderhoud over aan een specialist. Thijm Tuinen gaat graag voor u aan de slag met uw tuinonderhoud. Ook voor prachtige tuinontwerpen, het vakkundig aanleggen van uw tuin en persoonlijk advies, kunt u bij ons terecht. Maak voor meer informatie direct een afspraak met onze specialist.

Oplevering, onderhoud en advies over uw tuin

Bij Thijm Tuinen kunt u terecht voor alles wat met uw tuin te maken heeft. Van ontwerp tot tuinonderhoud, wij helpen u graag verder. Wanneer u een compleet nieuwe tuin aan wilt laten leggen, gaan we samen met u om tafel om tot een ontwerp te komen dat aan al uw wensen voldoet. Vervolgens verzorgen wij de aanleg van de tuin, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Voor vragen en advies kunt u altijd bij onze specialist terecht. Maar natuurlijk moet een tuin er niet alleen vlak na de oplevering mooi uitzien, maar ook mooi blijven. Daarom kunt u op ons rekenen voor tuinonderhoud van zowel uw nieuwe tuin die wij voor u gerealiseerd hebben, als uw bestaande tuin.

Algemeen tuinonderhoud

Een tuin ziet er na de aanleg vaak mooi uit, maar is pas na drie tot vier jaar ook echt ‘volwassen’. Dan is goed tuinonderhoud nodig. Thijm Tuinen verzorgt dit tuinonderhoud volledig. Hierbij kunt u onder andere denken aan het vakkundig snoeien van bomen en heesters, het in model snoeien van hagen en het tot bollen en bijenkorven knippen van coniferen, taxus en buxus. Andere werkzaamheden waar we ons mee bezig houden op het gebied van tuinonderhoud zijn gazononderhoud, bemesting en onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder het gebruik van chemische middelen). Ontdek wat we voor uw tuin kunnen betekenen, en maak een vrijblijvende afspraak.

Gespecialiseerd in beplanting

Voor het volledige tuinonderhoud kunt u dus terecht bij Thijm Tuinen. Maar wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in beplanting. Hierbij hebben we ons vooral gericht op de Engelse manier van beplanting. Hierbij staan mooie, wilde bloemen centraal. Bij het tuinonderhoud zorgen we er altijd voor dat de planten de lijnvoering van de tuin extra accentueren. Met onze hulp creëert u een tuin met een prachtige, weelderige compositie van planten.

Afspraak voor tuinonderhoud

Maak direct een afspraak met de specialisten van Thijm Tuinen voor tuinonderhoud. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-54310014 of door een mail te sturen naar robin.at@planet.nl.