skip to Main Content

Tuinadvies van een specialist

Bent u op zoek naar de hulp van een ervaren specialist voor betrouwbaar tuinadvies? Dan neemt u contact op met de experts van Thijm Tuinen. Wij maken de meest prachtige tuinontwerpen, leggen de tuin vakkundig en helemaal naar wens aan en gaan bovendien aan de slag met het onderhoud van de tuin. Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor professioneel tuinadvies. Neem direct contact op voor meer informatie.

Werkzaamheden van Thijm Tuinen

Thijm Tuinen is de betrouwbare, vakkundige partner voor al uw tuinwerkzaamheden. Wilt u uw tuin compleet vernieuwen? Wij maken een volledig ontwerp, en geven hierbij natuurlijk ook het nodige tuinadvies over een tuin die helemaal aan uw wensen voldoet. We voeren vervolgens, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde bedrijven, de werkzaamheden aan de tuin uit. Het is hiervoor niet altijd nodig dat de tuin compleet op de schop gaat. Vaak kan uw bestaande tuin ook aangepast worden. Door kant-en-klaar oplossingen (bijvoorbeeld schuren en schuttingen) te vermijden, zorgen we ervoor dat het ‘nieuwbouwwijk-effect’ voorkomen wordt. Ook wanneer u uw bestaande tuin wilt laten onderhouden, of simpelweg alleen onze specialist in wilt schakelen voor tuinadvies, kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Specialisatie in beplanting

U kunt rekenen op Thijm Tuinen voor tuinadvies op elk aspect, van ontwerp tot aanleg en onderhoud. Wij hebben ons echter gespecialiseerd in beplanting, met name de Engelse manier van beplanting. Bij deze methode staan mooie, wilde bloemen centraal. Wij geven tuinadvies om ervoor te zorgen dat de planten de lijnvoering van de tuin extra accentueren. Ook kunnen we u adviseren over een tuin met planten die zich verder uitzaaien. Met onze hulp creëert u een tuin met een prachtige, weelderige compositie van planten.

Onderhoud en verder tuinadvies

Een tuin ziet er vaak mooi uit nadat hij pas aangelegd is. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om ervoor te zorgen dat hij er mooi uit blijft zien. Wanneer Thijm Tuinen een tuin aanlegt, ziet die er pas in het tweede groeiseizoen er zo uit als in het ontwerp. In het derde tot vierde jaar is de tuin ‘volwassen’. Wij geven u graag tuinadvies over hoe u ervoor kunt zorgen dat de tuin er prachtig uitziet, en uit blijft zien. Ook het onderhoud nemen wij graag van u over. Neem direct contact op voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Voor meer informatie, en natuurlijk professioneel en persoonlijk tuinadvies, maakt u een afspraak. Dat doet u via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54310014 of door een mail te sturen naar robin.at@planet.nl.