skip to Main Content

Tuin aanleggen door Thijm Tuinen

Voor een professionele tuinaanleg door een specialist, neemt u contact op met Thijm Tuinen. Wij gaan samen met u om tafel om een prachtig ontwerp te maken, en zullen vervolgens helemaal naar uw wens de tuin aanleggen. Door hecht met u samen te werken, zorgen we ervoor dat de tuin volledige aangelegd wordt zoals u dat wilt. Bent u benieuwd wat Thijm Tuinen voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie en maak een vrijblijvende afspraak.

Volledige tuinaanleg van a tot z

Wanneer er een tuinontwerp gemaakt is, kunt u dit bij Thijm Tuinen op vakkundige wijze uit laten voeren. Voor de tuinaanleg werken we samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. We verzorgen de volledige aanleg van de tuin, van a tot z. Denk hierbij aan onder andere beplanting, bestrating en bouwkundige werken zoals schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, schuren en meer. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een prachtig geheel vormt met de woning, en dat het zogenaamde ‘nieuwbouwwijk-effect’ voorkomen wordt. Dat betekent dat we altijd een sfeervolle tuin aanleggen en dat we kant-en-klare schuttingen en schuren zo veel mogelijk vermijden. Een tuin aanleggen werkt zeker ook inspirerend. Daarom komen sommige details pas tijdens de aanleg tot stand. Natuurlijk wordt hierbij vooraf altijd met u overlegd.

Specialist in beplanting

Bij Thijm Tuinen kunt u dus terecht voor een volledige tuinaanleg. Wij hebben ons gespecialiseerd in beplanting, voornamelijk de Engelse manier van beplanting. Die staat in het teken van mooie wilde bloemen. De beplanting zorgt ervoor dat de lijnvoering in de tuin extra geaccentueerd wordt. Ook kunnen we een tuin aanleggen met planten die zich verder uitzaaien. Met onze hulp ontstaat er een prachtige, weelderige compositie van planten.

Onderhoud en advies na de tuin aanleggen

Wij vinden dat de tuin er niet alleen vlak na de oplevering prachtig uit moet zien, maar zeker dat hij ook mooi moet kunnen groeien. Daar houden we dan ook altijd rekening mee. In het tweede seizoen na de tuinaanleg ziet de tuin eruit zoals in het ontwerp. In het derde tot vierde jaar na het aanleggen van de tuin is hij echt ‘volwassen’. U staat er dan niet alleen voor op het gebied van onderhoud. Ook na de tuinaanleg gaan onze specialisten graag voor u aan de slag, bijvoorbeeld met het onderhouden van de tuin, maar ook met persoonlijk advies. U kunt dus blijven rekenen op de service van Thijm Tuinen.

Maak een afspraak

Laat uw tuin aanleggen door de specialisten van Thijm Tuinen. Neem contact op, en maak een vrijblijvende afspraak. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54310014 of door een mail te sturen naar robin.at@planet.nl. Thijm Tuinen is uw partner op het gebied van tuinaanleg.