skip to Main Content

Hovenier van Thijm Tuinen inschakelen

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor het aanleggen en/of onderhouden van uw tuin? Neem dan contact op met Thijm Tuinen. Wij gaan samen met u om tafel voor het maken van een tuinontwerp, zorgen voor de volledige aanleg van uw tuin, maar onze hovenier komt natuurlijk ook graag bij u langs voor het onderhoud van uw tuin en voor persoonlijk advies. Schakel ook de hulp in van de hovenier van Thijm Tuinen, en neem direct contact met ons op.

Voor ontwerp en tuinaanleg

Bij Thijm Tuinen kunt u terecht voor een vakkundige, ervaren hovenier die het onderhoud van uw tuin verzorgt, maar ook voor het ontwerpen en aanleggen van een prachtige nieuwe tuin. Wij verzorgen de werkzaamheden aan uw tuin namelijk van a tot z. We gaan samen met u om tafel om een ontwerp te maken dat aan al uw wensen voldoet. Vervolgens verzorgt onze hovenier ook de tuinaanleg, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Hierbij gaan we aan de slag met onder andere beplanting, bestrating, bouwkundige werken zoals schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren en schuren en meer. De hovenier zorgt dat de tuin een prachtig geheel wordt met de woning. Door kant-en-klaar oplossingen (bijvoorbeeld schuttingen en schuren) te vermijden, wordt het nieuwbouwwijk-effect voorkomen en krijgt u een echte woontuin. Omdat het gaat om een creatief proces, kan het zijn dat sommige details pas tijdens de aanleg tot stand komen. De hovenier houdt hier rekening mee, en maakt in overleg met u natuurlijk graag aanpassingen.

Gespecialiseerd in beplanting

De hovenier van Thijm Tuinen heeft zich gespecialiseerd in beplanting. En dan voornamelijk de Engelse manier van beplanting. Hierbij staan mooie, wilde bloemen centraal. De lijnvoering van de tuin wordt met de planten nog eens extra geaccentueerd. Ook kan er een tuin aangelegd worden met planten die zich verder uitzaaien. Met de hulp van onze hovenier ontstaat er een prachtige, weelderige compositie van planten.

Onderhoud en advies over uw tuin

Wij zijn van mening dat een tuin er niet alleen vlak na de oplevering mooi uit moet zien, maar dat hij ook mooi moet groeien. Daar houdt onze hovenier dan ook altijd rekening mee. In het tweede seizoen ziet de tuin er zo uit als in het ontwerp. In het derde tot vierde jaar is de tuin ook daadwerkelijk ‘volwassen’. Ook dan kunt u nog altijd rekenen op de services van de hovenier van Thijm Tuinen. Wij zijn namelijk ook uw partner voor onderhoud, en voor persoonlijk advies. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw bestaande tuin. Wij zijn expert in het vakkundig snoeien van bomen en heesters. Ook voor gazononderhoud, bemestingen, onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen) het in model snoeien van hagen en het tot bollen en bijenkorven knippen van coniferen, taxus en buxus bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte van hovenier

Schakel de hovenier van Thijm Tuinen in. Neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak, meer informatie en antwoord op al uw vragen. Dat kan door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54310014 of door een mail te sturen naar robin.at@planet.nl.