skip to Main Content

Thijm Tuinen, uw hovenier in Naarden

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Naarden, bent u bij Thijm Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang dé expert in de regio op het gebied van tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies. Ook met uw tuin in Naarden gaan we graag aan de slag. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen of zou u professioneel tuinadvies willen ontvangen? Neem dan gerust contact op en maak direct een afspraak.

Tuinontwerp volledig naar wens

Wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt aanleggen in Naarden, maken we eerst een tuinontwerp. Hiervoor gaan we samen met u om tafel zitten. We willen namelijk natuurlijk al uw wensen verwerken wanneer we de tuin ontwerpen. Uw woning (of ander type pand) staat centraal bij het maken van het ontwerp. We willen er immers voor zorgen dat de tuin ook echt bij het huis past. Denk onder andere aan de bestrating in de tuin. We zorgen er bijvoorbeeld voor dat de bestrating mooi past bij de gevel van het huis. Wanneer we een tuinontwerp maken, betekent het overigens niet dat uw hele tuin op de schop moet. We kunnen ook een ontwerp maken waarbij de bestaande tuin in Naarden aangepast wordt. Neem contact op, en bespreek uw wensen met onze hovenier.

Tuinaanleg in samenwerking met specialisten

Nadat het tuinontwerp gemaakt is, kunt u natuurlijk ook op onze hovenier rekenen voor de tuinaanleg in Naarden. Het aanleggen van de tuin verzorgen we van a tot z. Denk hierbij onder andere de beplanting, bestrating, bouwkundige werken zoals schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren en schuren en nog veel meer. Hierbij werken we samen met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Om het ‘nieuwbouwwijk-effect’ te voorkomen, vermijden we het gebruik van kant-en-klaar oplossingen (schuren, schuttingen, etc.) zo veel mogelijk wanneer we een tuin aanleggen in Naarden. Omdat de tuinaanleg inspirerend werkt, kan het zijn dat u of onze hovenier tijdens het proces nieuwe ideeën krijgt die geen deel uitmaakten van het originele tuinontwerp. In dat geval kunnen die ideeën (natuurlijk in overleg) altijd nog verwerkt worden wanneer we de tuin aanleggen in Naarden.

Tuinonderhoud en tuinadvies in Naarden

Wij vinden dat uw tuin in Naarden er niet alleen na de tuinaanleg mooi uit moet zien, maar ook mooi moet kunnen groeien. Daar houdt onze hovenier dan ook altijd rekening mee. De tuin ziet er pas in het tweede groeiseizoen uit zoals in het ontwerp, en na drie tot vier jaar is de tuin echt ‘volwassen’. Om er zeker van te zijn dat de tuin er altijd mooi uitziet, kunt u ook op ons rekenen voor het tuinonderhoud in Naarden. Dat doen we overigens natuurlijk ook voor uw bestaande tuin. Wij verzorgen onder andere:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Kortom, wij verzorgen het volledige tuinonderhoud. Ook voor professioneel tuinadvies kunt u op ons rekenen.

Maak direct een afspraak

Voor het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of professioneel tuinadvies, kunt u dus rekenen op de ervaren hovenier in Naarden van Thijm Tuinen. Neem direct contact op en maak een vrijblijvende afspraak. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.