skip to Main Content

Hovenier in Muiden van Thijm Tuinen

Bent u op zoek naar een hovenier in Muiden? Die vindt u bij Thijm Tuinen. Wij gaan al jarenlang aan de slag met een groot aantal werkzaamheden in tuinen in de regio, waaronder het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinonderhoud en persoonlijk tuinadvies. We verzorgen onder andere de beplanting en bestrating. Wilt u weten wat we voor u in Muiden kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met de hovenier van Thijm Tuinen.

Professioneel tuinontwerp laten maken

Wilt u een volledig nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen? Wij gaan samen met u om tafel voor het maken van een tuinontwerp dat aan al uw wensen voldoet. Uw woning (of ander pand waar de tuin bij hoort) staat centraal wanneer we het tuinontwerp maken, om zo tot een harmonieus geheel te komen. Hierbij houden we rekening met elk detail, zoals het afstemmen van de bestrating in de tuin met de kleur van de gevel van het pand, het soort beplanting en meer. Overigens is het zeker niet nodig dat de hele tuin op de schop gaat om het tuinontwerp te realiseren. Wij kunnen namelijk ook een tuin ontwerpen die gebaseerd is op uw huidige tuin. Neem contact op om de mogelijkheden in Muiden te bespreken.

Tuinaanleg in Muiden door Thijm Tuinen

Wanneer u helemaal tevreden bent met het tuinontwerp, kan de tuin in Muiden aangelegd worden. Ook voor de tuinaanleg kunt u natuurlijk op onze hovenier rekenen. Die gaat met de hulp van zorgvuldige geselecteerde bedrijven aan de slag, en verzorgt de tuinaanleg van a tot z. Denk hierbij aan beplanting, bestrating, bouwkundige werken (schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, etc.) en meer. Kant-en-klaar oplossingen worden zo veel mogelijk vermeden om zo het ‘nieuwbouwwijk-effect’ te voorkomen. Wanneer we een tuin aanleggen in Muiden, willen we voor een echte woontuin met sfeer zorgen.

Tuinonderhoud en persoonlijk tuinadvies

Na de aanleg van de tuin is het natuurlijk niet gedaan met de werkzaamheden. Het tuinonderhoud mag namelijk zeker niet vergeten worden: de tuin moet er mooi uit blijven zien. Pas in het tweede groeiseizoen ziet een tuin van Thijm Tuinen er over het algemeen pas zo uit als in het tuinontwerp, en in het derde tot vierde jaar is hij echt ‘volwassen’. Wij geven u graag passend, persoonlijk tuinadvies. Ook met het periodiek tuinonderhoud gaat onze hovenier in Muiden aan het werk. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Ook voor uw bestaande tuin kunt u op Thijm Tuinen rekenen voor tuinonderhoud en tuinadvies in Muiden.

Contact voor een vrijblijvende afspraak

Laat het tuinontwerp, de tuinaanleg, het tuinonderhoud over aan Thijm Tuinen, of neem contact op voor persoonlijk tuinadvies in Muiden. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.