skip to Main Content

Onze hovenier in Laren aan de slag

Bent u op zoek naar een professionele hovenier in Laren? Dan kunt u terecht bij Thijm Tuinen. Wij zijn de specialist op het gebied van tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud en natuurlijk persoonlijk tuinadvies in Laren. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw droomtuin. Bent u benieuwd wat we precies voor u kunnen betekenen? Lees verder of neem direct contact op voor een afspraak met onze hovenier bij u in Laren.

Maatwerk tuinontwerp

Wanneer u uw tuin wilt vernieuwen, zullen wij een maatwerk tuinontwerp maken. Hiervoor gaan we samen met u om tafel zitten. Wij willen immers al uw wensen in het tuinontwerp verwerken. Uw woning (of ander pand waar de tuin bij hoort) staat centraal bij het tuinontwerp. De tuin moet namelijk bij het huis passen. Denk bijvoorbeeld aan de bestrating in de tuin. We zorgen er onder andere voor dat de kleur een mooi, harmonieus geheel vormt met de woning. En zo houden we met alle details rekening. Het is overigens niet altijd nodig dat uw hele tuin op de schop moet wanneer we het tuinontwerp realiseren. Het kan ook goed zijn dat we de bestaande tuin in Laren aanpassen. Neem contact op, en ontdek de mogelijkheden.

Tuinaanleg door een specialist

Als het tuinontwerp gemaakt is, kunt u natuurlijk ook op onze hovenier rekenen voor de tuinaanleg in Laren. Dit regelen wij van a tot z, met de hulp van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Denk hierbij onder andere aan beplanting, bestrating, bouwkundige werken zoals schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren en schuren en nog veel meer. Om het ‘nieuwbouwwijk-effect’ te voorkomen, vermijden we kant-en-klaar oplossingen (schuttingen, schuren, etc.) zo veel mogelijk als we een tuin aanleggen in Laren. Tijdens de tuinaanleg kan het zijn dat u of de hovenier geïnspireerd wordt voor nieuwe aanpassingen. Dat is natuurlijk altijd mogelijk, en het maken van aanpassingen wanneer we uw tuin aanleggen gebeurd natuurlijk altijd alleen in overleg.

Tuinonderhoud en tuinadvies in Laren

Uw tuin in Laren moet u er natuurlijk niet alleen mooi uitzien wanneer we hem net aangelegd hebben, maar hij moet er ook in de toekomst mooi uit blijven zien. Ook voor het tuinonderhoud in Laren kunt u de hovenier van Thijm Tuinen inschakelen. Wanneer we een tuin aanleggen, ziet die pas in het tweede groeiseizoen er zo uit als in het tuinontwerp, en in het derde tot vierde jaar is hij ‘volwassen’. Dit doen we niet alleen wanneer we een nieuwe tuin aanleggen, maar ook voor uw bestaande tuin in Laren. Wij verzorgen onder andere:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Voor professioneel tuinonderhoud en tuinadvies in Laren kunt u dus altijd op ons rekenen.

Direct een afspraak maken

Voor het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of voor professioneel tuinadvies in Laren, neemt u contact op met de hovenier van Thijm Tuinen. Maak direct een vrijblijvende afspraak via het contactformulier hier op de site, bel 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.