skip to Main Content

Hovenier in Huizen van Thijm Tuinen

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in Huizen, bent u bij Thijm Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist op het gebied van het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, het verdere tuinonderhoud en natuurlijk passend en persoonlijk tuinadvies. We verzorgen onder andere de beplanting en bestrating in de tuin, en nog veel meer. Benieuwd wat onze hovenier in Huizen voor uw tuin kan betekenen? Lees verder of neem direct contact op om een afspraak te maken.

Maken van een tuinontwerp

Een tuinontwerp maken is een klus die de hovenier van Thijm Tuinen heel zorgvuldig aanpakt. Wij gaan met u om tafel om de wensen voor uw nieuwe tuin in Huizen zorgvuldig te bespreken. Uw woning (of het pand waar de tuin bij hoort) staat in ons tuinontwerp centraal. Dat betekent dat we de details van de tuin aanpassen aan de woning. Denk hierbij aan de kleur van de bestrating, die een harmonieus geheel vormt met de gevel. Het is overigens zeker niet altijd nodig dat de hele tuin op de schop gaat om het tuinontwerp te realiseren. Wij kunnen het tuinontwerp ook op uw huidige tuin baseren. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Tuinaanleg in Huizen door een specialist

U bent tevreden met het tuinontwerp, dan is het tijd om de tuin aan te leggen. Ook die klus laat u natuurlijk over aan onze hovenier in Huizen. Wij verzorgen de tuinaanleg van a tot z, en schakelen hierbij de hulp in van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. We verzorgen beplanting, bestrating en bouwkundige werken zoals schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren en nog veel meer. We vermijden kant-en-klaar oplossingen om het zogenaamde ‘nieuwbouwwijk-effect’ te voorkomen. Wanneer we een tuin aanleggen in Huizen, maken we een heuse woontuin. Raken u of de hovenier tijdens de tuinaanleg geïnspireerd voor nieuwe aanpassingen? Dat is gewoon mogelijk! Hierover gaan we dan graag in overleg.

Tuinonderhoud en tuinadvies

Een tuin ziet er mooi uit na de tuinaanleg, maar hij moet natuurlijk ook in de loop der jaren mooi blijven. Daarom is tuinonderhoud nodig, wat onze hovenier graag voor u in Huizen regelt. Een tuin van Thijm Tuinen ziet er over het algemeen in het tweede groeiseizoen zo uit als in het tuinontwerp. In het derde tot vierde jaar is de tuin ‘volwassen’. Wij geven u graag passend tuinadvies over uw tuin en persoonlijke situatie. Het tuinonderhoud of persoonlijk tuinadvies is overigens niet alleen voor personen die een nieuwe tuin door ons hebben laten aanleggen, maar ook voor uw bestaande tuin in Huizen kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Kortom, Thijm Tuinen is ook uw partner voor tuinonderhoud en tuinadvies in Huizen.

Direct een vrijblijvende afspraak maken

Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak voor het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinonderhoud en persoonlijk tuinadvies in Huizen, neemt u contact op. Dat kan via het contactformulier hier op de site, telefonisch via 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.