skip to Main Content

Thijm Tuinen: uw hovenier in Hilversum

Wanneer u op zoek bent naar een hovenier in HIlversum, bent u bij Thijm Tuinen aan het juiste adres. Wij zijn de specialist voor al uw tuinwerkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinonderhoud of natuurlijk persoonlijk tuinadvies in Hilversum, u kunt bij Thijm Tuinen terecht. Wilt u weten welke werkzaamheden we bij u uit kunnen voeren? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze hovenier komt graag in Hilversum bij u langs.

Tuin ontwerpen is maatwerk

Bent u van plan om uw tuin helemaal te vernieuwen? Wij helpen u graag door middel van een maatwerk tuinontwerp. Hiervoor gaan we samen om tafel zitten, en zetten we uw wensen helder op papier. Wanneer we een tuinontwerp maken, staat uw woning (of een ander gebouw waar de tuin bij hoort) centraal. Als voorbeeld nemen we de bestrating in de tuin. De kleur van de bestrating moet natuurlijk een mooi, harmonieus geheel vormen met de gevel van het pand. Met dit soort details houdt onze hovenier in Hilversum altijd rekening. Wilt u een nieuwe tuin? Dan is het overigens helemaal niet altijd nodig dat de hele tuin op de schop gaat. Wij kunnen namelijk ook een tuinontwerp maken dat gebaseerd is op uw huidige tuin. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinaanleg door een specialist

Is het tuinontwerp gemaakt? Dan kunt u natuurlijk ook op onze hovenier rekenen voor de tuinaanleg in Hilversum. Die wordt van a tot z door ons geregeld, in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Denk hierbij aan de beplanting (wij zijn gespecialiseerd in de Engelse manier van beplanting), bestrating en bouwkundige werken. Hiermee bedoelen we onder andere schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, schuttingen en meer. We vermijden kant-en-klaar oplossingen om het zogenaamde ‘nieuwbouwwijk-effect te voorkomen’. Wanneer we een tuin aanleggen in Hilversum, maken we er een echte woontuin van. De tuinaanleg is een creatief proces, en het kan zijn dat u of onze hovenier tijdens de werkzaamheden geïnspireerd raakt. Dan kunnen er nog altijd aanpassingen gemaakt worden aan het tuinontwerp. Natuurlijk gebeurt dit altijd in overleg.

Tuinonderhoud en tuinadvies in Hilversum

Na het aanleggen van de tuin ziet uw tuin in Hilversum er natuurlijk prachtig uit. Maar het doel is dat het ook zo blijft. Een tuin van Thijm Tuinen ziet er pas in het tweede groeiseizoen na de tuinaanleg uit zoals op het ontwerp. Na twee tot drie jaar is hij daadwerkelijk ‘volwassen’. Om uw tuin mooi te houden, schakelt u de hulp van onze hovenier in voor het tuinonderhoud. Ook bieden we altijd betrouwbaar, persoonlijk tuinadvies. Dit bieden we overigens niet alleen aan klanten bij wie we net een tuin opgeleverd hebben, maar ook we verzorgen ook het tuinonderhoud voor bestaande tuinen in Hilversum. Denk hierbij aan:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Voor professioneel tuinonderhoud en tuinadvies in Hilversum schakelt u dus Thijm Tuinen in.

Vrijblijvende afspraak maken

Maak direct een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinadvies en meer in Hilversum. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.