skip to Main Content

Thijm Tuinen: uw hovenier in Bussum

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige, ervaren hovenier in Bussum, bent u bij Thijm Tuinen aan het juiste adres. Of het gaat om het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg, het periodiek tuinonderhoud of simpelweg persoonlijk tuinadvies, u kunt in Bussum bij ons terecht. Wij zijn de expert in beplanting, bestrating van de tuin, en andere tuinwerkzaamheden. Meer weten of direct een afspraak inplannen? Neem contact met ons op.

Tuinontwerp maken

Wilt u uw tuin helemaal veranderen? Dan maken wij een mooi tuinontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet. Hiervoor gaan we samen om tafel, zodat alles helder op papier komt. Wanneer we een tuinontwerp maken, staat bij Thijm Tuinen de woning (of een ander gebouw waar de tuin bij hoort) altijd centraal. De tuin moet helemaal bij het huis passen. Denk hierbij onder andere aan de bestrating, waarvan we de kleur afstemmen op de gevel om een harmonieus geheel te vormen. Dit is slechts een van de voorbeelden van de details waarmee we in Bussum rekening houden. Overigens is het niet altijd nodig dat de hele tuin op de schop gaat. In veel gevallen kan onze hovenier het tuinontwerp namelijk gewoon baseren op uw bestaande tuin. Bespreek de mogelijkheden met de specialist van Thijm Tuinen.

Vakkundige tuinaanleg in Bussum

Is het tuinontwerp gemaakt? Dan kunt u natuurlijk ook op onze hulp rekenen voor de tuinaanleg. Dit doen we in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Wij regelen de volledige tuinaanleg van a tot z. Hierbij horen onder andere de beplanting, bestrating en bouwkundige werken als schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, schuttingen en meer. Om het ‘nieuwbouwwijk-effect’ te voorkomen, maken we zo min mogelijk gebruik van kant-en-klaar oplossingen. Wanneer we een tuin aanleggen in Bussum, maken we daar een echte woontuin van.

Tuinonderhoud en tuinadvies

Uw tuin in Bussum zal er na de tuinaanleg van Thijm Tuinen prachtig uitzien. Maar dat moet natuurlijk ook zo blijven. Pas in het tweede groeiseizoen ziet de tuin er zo uit als in het tuinontwerp te zien was. Na het derde tot vierde jaar is de tuin echt ‘volwassen’. Dan moet u het tuinonderhoud goed bijhouden. Deze klus kunt u ook aan onze hovenier in Bussum overlaten. Die geeft bovendien passend, betrouwbaar tuinadvies. De hovenier gaat onder andere aan de slag met:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Kortom, u schakelt onze hovenier in Bussum dus ook in voor professioneel tuinonderhoud en tuinadvies.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wilt u meer informatie, of direct een afspraak maken om de mogelijkheden van het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of persoonlijk tuinadvies te bespreken? Neem dan direct contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.