skip to Main Content

Thijm Tuinen: uw hovenier in Bloemendaal

Wilt u een professionele hovenier in Bloemendaal inschakelen? Maak dan een afspraak met Thijm Tuinen. Wij zijn uw partner voor een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en natuurlijk persoonlijk, betrouwbaar tuinadvies. Van beplanting tot bestrating, u kunt rekenen op Thijm Tuinen. Voor meer informatie over wat we voor u in Bloemendaal kunnen betekenen, neemt u contact met ons op.

Laat een professioneel tuinontwerp maken

Voor we beginnen met het aanleggen van een nieuwe tuin, maken we eerst een tuinontwerp. Voor dit ontwerp gaan we samen met u om tafel, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. De woning (of een ander pand waar de tuin bij hoort) staat in dit tuinontwerp centraal. Door goed te letten op de grote lijnen, maar zeker ook de kleine details wanneer we een tuinontwerp maken, creëren we een harmonieus geheel. Denk bijvoorbeeld aan het type beplanting, of de kleur van de bestrating in de tuin die afgestemd wordt met de kleur van de gevel en meer. Het is zeker niet nodig dat uw hele tuin op de schop gaat om het tuinontwerp te realiseren. We kunnen namelijk ook een tuin ontwerp gebaseerd op uw huidige tuin in Bloemendaal. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Tuinaanleg door Thijm Tuinen

Gaat u akkoord met het tuinontwerp? Dan kan de tuinaanleg beginnen. Onze hovenier schakelt in Bloemendaal hiervoor de hulp in van zorgvuldig geselecteerde bedrijven. Samen verzorgen we de tuinaanleg van a tot z. Denk hierbij aan beplanting, bestrating, bouwkundige werken (schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, etc.) en meer. Om te voorkomen dat er een ‘nieuwbouwwijk-effect’ ontstaat, vermijden we kant-en-klaar oplossingen zo veel mogelijk. Wanneer we een tuin aanleggen in Bloemendaal, verzorgen we een echte woontuin met sfeer.

Tuinonderhoud en persoonlijk tuinadvies in Bloemendaal

Na het aanleggen van de tuin zijn de werkzaamheden van de hovenier in Bloemendaal nog niet klaar. Het tuinonderhoud is namelijk belangrijk om ervoor te zorgen dat het resultaat er ook mooi uit blijft zien. Over het algemeen ziet de tuin er pas in het tweede groeiseizoen zo uit als in het tuinontwerp, en is hij na het derde tot vierde jaar ‘volwassen’. Wij geven u graag tuinadvies over het onderhoud, maar kunnen ook voor u aan de slag gaan met het periodiek tuinonderhoud, waaronder:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Ook voor uw bestaande tuin in Bloemendaal kunt u op Thijm Tuinen rekenen voor tuinonderhoud en tuinadvies.

Vrijblijvende afspraak met onze hovenier

Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak neemt u contact op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl. Thijm Tuinen vertelt graag meer over de mogelijkheden van het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies in Bloemendaal.