skip to Main Content

Hovenier in Blaricum van Thijm Tuinen

Wilt u de hulp van een hovenier in Blaricum inschakelen? Dan moet u bij Thijm Tuinen zijn. Wij zijn de specialist waar u naar op zoek bent voor al uw tuinwerkzaamheden. Denk hierbij aan het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en natuurlijk persoonlijk tuinadvies in Blaricum. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak, en onze hovenier komt in Blaricum bij u langs.

Tuinontwerp op maat

Wilt u uw tuin helemaal vernieuwen? Wij zullen in dat geval een maatwerk tuinontwerp maken. We gaan hiervoor samen met u om tafel zitten, omdat we uw wensen helder op papier willen hebben. In het tuinontwerp staat uw woning (of ander gebouw waar de tuin bij hoort) centraal. De tuin moet immers helemaal bij het huis passen. In het tuinontwerp houden we hier rekening mee. Denk bijvoorbeeld aan de bestrating in de tuin. De kleur van die bestrating moet een mooi, harmonieus geheel vormen met de gevel. Dit zijn de soort details waarmee we rekening houden wanneer we een tuinontwerp maken voor u in Blaricum. Het is overigens helemaal niet nodig dat de hele tuin op de schop gaat. Het kan ook zijn dat we het tuinontwerp baseren op uw huidige tuin, om zo tot het gewenste resultaat te komen. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Tuin aanleggen door een specialist

Wanneer het tuinontwerp gemaakt is, kunt u ook op onze hovenier rekenen voor de tuinaanleg in Blaricum. Die regelen we, met de hulp van zorgvuldig geselecteerde bedrijven, van a tot z. Hierbij horen onder andere beplanting, bestrating en bouwkundige werken. Dan bedoelen we bijvoorbeeld schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren en nog veel meer. Door kant-en-klaar oplossingen voor onder andere schuttingen en schuren te vermijden wordt het ‘nieuwbouwwijk-effect’ voorkomen, en krijgt u een echte woontuin in Blaricum. De tuin aanleggen is een creatief proces, en het kan zijn dat u of onze hovenier geïnspireerd raakt tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. Ook wanneer de tuinaanleg bezig is kunnen er aanpassingen gemaakt worden. Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg.

Tuinonderhoud en tuinadvies in Blaricum

Na de tuinaanleg zal uw tuin in Blaricum er prachtig uitzien. Maar dat moet natuurlijk ook zo blijven. Daarom is Thijm Tuinen ook uw partner voor tuinonderhoud en persoonlijk tuinadvies. Wanneer onze hovenier een tuin aanlegt, zal die er pas in het tweede groeiseizoen zo uitzien als in het ontwerp. In het derde tot vierde jaar is de tuin ‘volwassen’. Dit tuinonderhoud en tuinadvies bieden we overigens niet alleen aan personen waar we de tuinaanleg verzorgd hebben, maar u kunt ook voor uw bestaande tuin in Blaricum contact met ons opnemen. Wij verzorgen dan onder andere:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Voor professioneel tuinonderhoud en tuinadvies in Blaricum kunt u dus altijd op ons rekenen.

Plan direct een afspraak

Neem voor het maken van een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud of voor persoonlijk tuinadvies in Blaricum direct een afspraak met Thijm Tuinen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl.