skip to Main Content

Thijm Tuinen: professionele hovenier in Bilthoven

Thijm Tuinen is de professionele, vakkundige hovenier in Bilthoven die met uw tuin aan de slag gaat. Van het maken van een tuinontwerp tot de tuinaanleg, van periodiek tuinonderhoud tot passend en persoonlijk tuinadvies, u kunt op onze hovenier rekenen. We zijn expert op het gebied van beplanting en weten alles over de mooiste bestrating voor uw tuin in Bilthoven. Neem contact op en maak een vrijblijvende afspraak.

Tuinontwerp op maat laten maken

Wanneer u een nieuwe tuin in Bilthoven wilt laten aanleggen door Thijm Tuinen, zullen we eerst een tuinontwerp maken. Om ervoor te zorgen dat dit tuinontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan we met u om tafel om de details te bespreken. Uw woning (of een ander pand waar de tuin bij hoort) staat in het tuinontwerp centraal. We letten op de grote lijnen, maar slaan ook kleine details zeker niet over om een harmonieus geheel te creëren. Denk aan de soort beplanting, of de kleur van de bestrating past bij de kleur van de gevel en meer. Wilt u niet dat uw hele tuin op de schop gaat? Wij maken graag een tuinontwerp dat gebaseerd is op uw huidige tuin in Bilthoven om dit te voorkomen.

Tuin aanleggen in Bilthoven

Als het tuinontwerp helemaal aan uw wensen voldoet, begint onze hovenier met de tuinaanleg. Dat doet hij niet alleen. Wij schakelen namelijk de hulp in van zorgvuldig geselecteerde bedrijven wanneer we een tuin aanleggen. Zo kunnen we alles van a tot z verzorgen. Beplanting, bestrating, bouwkundige werken (schuttingen, pergola’s, priëlen, waterpartijen, tuinmuren, etc.), het is voor de hovenier van Thijm Tuinen geen probleem. Om het ‘nieuwbouwwijk-effect’ in Bilthoven te voorkomen, vermijden we het gebruik van kant-en-klaar oplossingen. Wij willen een echte woontuin aanleggen, waar u zich thuis voelt.

Tuinonderhoud en persoonlijk tuinadvies door Thijm Tuinen

Natuurlijk zijn de werkzaamheden na de tuinaanleg niet klaar. Om het geheel lang mooi te houden, is het tuinonderhoud ontzettend belangrijk. Pas in het tweede groeiseizoen ziet het resultaat er echt uit zoals in het tuinontwerp, en in het derde tot vierde jaar is de tuin ‘volwassen’. Wij geven graag passend, persoonlijk tuinadvies over het onderhoud. Dit tuinonderhoud kunt u natuurlijk ook aan onze hovenier in Bilthoven overlaten. Werkzaamheden die we uitvoeren zijn:

  • Onderhoud van de beplanting (hierin zijn we gespecialiseerd, met name de Engelse manier van beplanting)
  • Snoeien van bomen en heesters
  • Coniferen, taxus en buxus in bollen of bijenkorven knippen
  • Gazononderhoud
  • Bemesting
  • Onkruidbestrijding (bij voorkeur zonder chemische middelen)

Ook voor het tuinonderhoud van uw huidige tuin in Bilthoven, of voor betrouwbaar tuinadvies, kunt u contact met ons opnemen.

Maak een afspraak met onze hovenier

Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak, neemt u contact op met Thijm Tuinen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-54310014 of stuur een mail naar robin.at@planet.nl. Onze hovenier informeert u graag over het maken van een tuinontwerp, de tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinadvies in Bilthoven.