skip to Main Content

Bestrating van uw tuin door Thijm Tuinen

Voor de bestrating van uw tuin schakelt u natuurlijk een specialist in. Laat deze klus over aan Thijm Tuinen. Wij zijn dé expert op het gebied van tuinontwerpen, -aanleg, -onderhoud en -advies. Ook met de bestrating voor uw tuin gaan we graag aan de slag. Wilt u weten wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Maak direct een afspraak via het contactformulier hier op de site.

Compleet nieuwe tuin of enkel nieuwe bestrating

Bij Thijm Tuinen kunt u terecht voor alle werkzaamheden in uw tuin. Wilt u bijvoorbeeld nieuwe bestrating omdat u uw tuin volledig wilt vernieuwen? Wij maken graag een tuinontwerp helemaal naar uw wens. Dit betekent niet perse dat uw hele tuin op de schop moet. Vaak kan de bestaande tuin ook gewoon als basis gebruikt worden, en ziet hij er weer als nieuw uit. Ook wanneer u enkel de bestrating in de tuin wilt laten vervangen of het onderhoud aan een specialist over wilt laten, kunt u contact met ons opnemen. Maak een afspraak, we gaan graag met u om tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Bestrating in uw tuin als een geheel

Wanneer er werkzaamheden uitgevoerd worden in de tuin, is het natuurlijk belangrijk om te zorgen dat de tuin bij uw woning (of bedrijfspand of ander type pand) past. Hier houden wij dan ook altijd rekening mee. Ons doel is om van de tuin en de woning een geheel te maken, zodat het lijkt alsof wij samen met de bouwarchitect om tafel gezeten hebben. Op het gebied van bestrating doen we dat bijvoorbeeld door de kleur te laten harmoniëren met de gevels van het huis. Ook het soort bestrating (tegels, klinkers, grind, etc.) stemmen we af op het huis en de tuin. Kortom, u kunt rekenen op betrouwbaar advies van onze specialisten over de meest geschikte bestrating voor uw tuin.

Gespecialiseerd in beplanting

Bij Thijm Tuinen kunt u dus terecht voor de bestrating van uw tuin. Maar wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in beplanting, met name de Engelse manier van beplanting die in het teken staat van mooie wilde bloemen. Wanneer u de bestrating van uw tuin aan ons overlaat, kunnen wij dan ook de beplanting voor u verzorging. Zo kunnen we de lijnvoering de tuin extra accentueren. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van bestrating? Neem contact op en maak direct een afspraak.

Maak direct een afspraak

Maak direct een afspraak met de specialisten van Thijm Tuinen voor de bestrating van uw tuin. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 06-54310014 of door een mail te sturen naar robin.at@planet.nl.